Palvelumme

Pyrimme aina tarjoamaan niitä vaihtoehtoja, joita asiakkaamme tarvitsevat. Viime vuosien aikana esim. Shopify®-verkkokaupat, visuaalinen viestintä ja Facebook-mainostaminen ovat kiinnostaneet asiakkaitamme enemmän kuin koskaan aiemmin.


Shopify® -verkkokauppa-alusta on omiaan jos haluat alkaa myymään tuotteitasi verkossa. Olemme kehittäneet monia verkkokauppoja Shopify® -alustalla ja auttaneet näin lukuisia yrityksiä alkuun verkkomyynnissä. Yksi suosituimmista palveluistamme on Verkkokauppias-palvelu, jossa pidämme verkkokauppasi langat käsissämme.

Lue lisää Shopify®-verkkokauppa -palvelustamme  >

Verkkokauppias on kauppias siinä missä kivijalkamyymälän kauppias. Hän nostaa "näyteikkunaan" kiinnostavia tuotteita ja valitse kampanja- tai tarjoustuotteita. Hän pitää huolen, että tuotteita löytyy varastosta ja että ne toimitetaan asiakkaalle oikea-aikaisesti.

Lue lisää Verkkokauppias-palvelustamme >

Monella pienellä ja keskisuurella yrityksellä ei ole resursseja palkata kokopäiväistä markkinoinnin osaajaa. Olemme luoneet tähän tarpeeseen Markkinointipäällikkö-palvelun, joka toimii yrityksesi tarpeen ja tilanteen mukaan.

Lue lisää Markkinointipäällikkö-palvelustamme >

Mikäli sinulla on idea, valmis tuote tai palvelu mutta ei resursseja kehittää myynti- ja markkinointistrategioita, kannattaa tutustua palveluihimme.

Autamme kaikenkokoisia yrityksiä löytämään kilpailuedut ja tarvittaessa toteuttamaan ratkaisut, jotka tukevat näiden kilpailuetujen saavuttamista.
Lue lisää liiketoiminnan kehittämisestä >

Art Direction & Design

Art Direction ja Design - Kaksi sanaa, jotka monesti eivät kerro oikeastaan yhtään mitään. Lisätään yhtälöön vielä graafinen suunnittelija, niin paletti alkaa kuulostaa aika sekavalta.

Me näemme asian näin: Miltä yrityksen, sen tarjoaman palvelun tai tuotteet pitäisi näyttää ja tuntua? Miten ja millä alustoilla toteutamme tämän mahdollisimman kustannustehokkaasti? Mitä osaamista tarvitsemme tämän toteuttamiseen? Tukevatko tuotokset toisiaan loogisesti vai pitääkö niiden olomuotoa muokata?

Lue lisää >

Digitaalinen & perinteinen markkinointi

Markkinointi on tänä päivänä hyvin pitkälti verkossa. Tosin tiedämme, ett jokaisella alalla tämä ei pidä paikkaansa. Sen takia haluamme tarjota myös perinteisiä markkinointiratkaisuja digitaalisten ratkaisujen rinnalle.

Lue lisää >

Etkö löytänyt etsimääsi? Kirjoita meille muutama rivi ja kerro mitä etsit, niin voimme tarvittaessa ohjata sinut jonkin yhteistyökumppanimme puoleen! Siirry yhteydenottolomakkeeseen tästä