Palveluhinnastomme

Shopify®-verkkokaupan perustaminen

Lisäosat, teemat ja erikoistoiminnot vaikuttavat kustannuksiin. Perustoimiva verkkokauppa n. 20 tuotteella rakentuu tyypillisesti n. 2500 - 4000 eurolla. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta.

149 €/h

Verkkokauppias-palvelu

"Kauppias hoitaa homman!" Verkkokauppias toimi samalla tavalla digitaalisessa ympäristössä kuin kauppias kivijalkaliikkeessä. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, niin katsomme mikä olisi sopiva tuntimäärä ja teemme tarjouksen.

alk. 99 €/h

Markkinointipäällikkö-palvelu

Markkinoinnin koko laaja tehtäväpaletti helposti ja joustavasti tuntihinnoittelulla. Eri palveluita voi myös tarvittaessa yhdistellä. Teemme mielellämme tarjouksen.

99 €/h

Liiketoiminnan kehittäminen & konsultointi

Tuote- tai palveluidean muuttaminen ideasta kannattavaksi liiketoiminnaksi. Ota ensin yhteyttä, niin käymme läpi tarpeet ensin puhelimitse.

179€/h

AD-, Design- ja graafiset palvelut

Visuaalista tuotantoa ja suunnittelua tehokkaasti tuntihinnoittelulla. Palvelut liitettävissä helposti esim. Markkinointipäällikkö-palveluun. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa.

149 €/h


Kaikki hinnat on ilmoitettu alv. 0 %. Hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut (0,43 €/km). Päivärahoista, yöpymisistä ym. sovimme tapauskohtaisesti.